Project Description

Tekst & Foto: Johnny Tauman
30. september 2021

Så hurtigt kan det gå i håndboldens verden.
Det der for kort tid siden lignede lidt af en mareridtsstart for Ribe-Esbjerg HH, er nu forvandlet til noget helt andet og langt federe.
Dagens nedtur: Svært at pege på noget skidt på en fin aften, men ind imellem gik klappen helt ned, og bolde blev smidt væk helt uprovokeret.
Sådan skrev JydskeVestkystens sportsjournalist Ole Bruun, da Ribe-Esbjerg HH for fem år siden havde slået Team-Tvis Holstebro på udebane.
Teksten kunne næsten være anvendt uden korrektioner, da REHH i den vigtige udekamp mandag aften slog Fredericia Håndboldklub med fire mål – og dermed kom op på fire point for det samme antal kampe.

Succesen i Fredericia skal følges op

Nu kommer Nordsjælland Håndbold så på besøg i Ribe Fritidscenter fredag aften – og med en sejr er REHH pludselig placeret blandt de hold, som de kæmper med om at komme i slutspillet – og på nuværende tidspunkt i toppen af håndboldligaen.

Holdet har stor bredde

Ingen tvivl om, at cheftræner Kristian Kristensen er tilfreds med holdets bredde – og ikke at forglemme en formidabel alderspræsident, som ser ud til at blive stærkere og stærkere. Målmand Søren Rasmussen leverer varen – og så har han sammen med Kim Sonne opbygget en vis sikkerhed i at snuppe modstandernes straffekast.

Tallet 4 er godkendt

Ole Bruun konkluderede dengang om dagens tal 4:
4 point efter de første fire kampe er godkendt for et hold med ambitioner om en plads i slutspillet.

Stor sejr i vente

RYK IND RIBE tror på succesen i Ribe Fritidscenter på fredag kl. 18:30 – og gerne med fuldt hus, som kan “skræmme” de unge spillere fra Nordsjælland med en massiv fair støtte til hjemmeholdet. Tips: hjemmesejr på (32-26).

Under opvarmningen mod Mors-Thy bad Christoffer Langerhuss om to point – og det hjalp…

Annonce