Project Description

Tekst og foto: René Jørgensen
13. maj 2021.

Husker vi at rose?

Da Ryk Ind Ribe bragte artiklen om Esbjerg byråd over en toårig periode vil komme rundt i hele kommunen, startede en tråd på Facebook, som man kan være enig eller uenig med.

Sammen om det gode liv – Esbjerg byråd på tur i hele kommunen.

– Vi vil gerne involvere flest mulige borgere i arbejdet med Vision 2025, som handler om at udvikle vores kommune og øge bosætningen i kommunen. Derfor flytter vi nu dialogen om visionen fra rådhuset og ud i lokalsamfundene, så vi kan møde borgerne der, hvor de er, og få forslag og idéer til, hvordan vi sammen skaber energi til det gode liv og gør Esbjerg Kommune til et endnu bedre sted at bo og leve – både for os, der allerede bor her, og for nye borgere, skrev borgmester Jesper Frost Rasmussen i en pressemeddelelse.

Den 20. maj kommer medlemmer af byrådet til Egebæk/Hviding og 25. maj kan man møde politikere i Gredstedbro. To møder i Ribes omegn her i maj.

Man må håbe, at de borgere, der deltager i debatten, husker at takke Esbjerg Kommune for sit arbejde med parkerne og de grønne områder i byen, for de holdes virkelig pæne. Der er ingen tvivl om, at standarden er højnet betydeligt ved indtræden i den nye kommune.

Det er prisværdigt, at mange borgere på eget initiativ rydder op i byen – og dem er der mange af. Men at en kommune skal bruge resurser på at rydde op efter Ribe-borgere, fordi skraldespandene ikke er flere meter høje, er en skændsel.

Når parkpersonalet er på arbejde, og man møder dem, så udløser en hilsen altid et smil. Jo der er meget vi kan være glade for i vores kommune.

Så` det sagt.

Annonce