REHH: Skjern Håndbold er næste modstander – måske svækket efter hård CL-kamp?

/, Nyheder, Sport/REHH: Skjern Håndbold er næste modstander – måske svækket efter hård CL-kamp?

Annonce

REHH: Skjern Håndbold er næste modstander – måske svækket efter hård CL-kamp? 2018-11-12T13:38:34+00:00

Project Description

Tekst Johnny Tauman   Foto: René Jørgensen
12. november 2018

”Et forrygende comeback mod et af verdens bedste mandskaber var tæt på at sikre et eller flere point, men marginalerne og heldet udeblev til allersidst.
Dramatik, spektakulære scoringer, rødt kort og rekordpublikum på lægterne.
Søndagens Champions League-opgør mellem de danske og ungarske mestre havde alt – undtagen en lykkelig afslutning set med Skjern-briller.
Allilovic, Canellas og de øvrige verdensstjerner løb med sejren til slut med cifrene 29-26 i et opgør, hvor vestjyderne i de afgørende minutter manglede marginalerne,” således skrev Nicklas Thygesen bla. på Skjern Håndbolds hjemmeside efter endnu en kraftpræstation i Champions League.

Nummer 7 og 10 mødes

Når man ser på stillingen i den hjemlige håndboldliga, så er det meget overraskende, at Skjern Håndbold må tage sig til takke med en 7. plads med blot 12 point – sidst med en sejr over Nordsjælland Håndbold på udebane med (22-26).
Ribe-Esbjerg HH ligger nummer 10 med 7 point – de sidste tre opnået hjemme mod Nordsjælland Håndbold (24-24) og TMS Ringsted (27-25).

Begge hold tørster efter point

Begge hold har brug for en sejr i onsdagens opgør i Skjern Bank Arena – hjemmeholdet for at holde kontakt med toppe af rækken: BSV, Aalborg Håndbold og overraskelsen Skanderborg Håndbold. Ribe-Esbjerg HH har fem point op til den 8. plads, som giver billet til slutspillet. Pladsen indhaves af Århus Håndbold, der nok ikke får point i Aalborg tirsdag aften.

Forsigtig bud på resultat

RYK IND RIBE tippede en sejr til REHH over TMS Ringsted – nu gælder det så den vestjyske storebror. Med trætheden i benene fra weekendens CL vil et forsigtigt bud være (25-25) – under forudsætning af, at trænertemaet Walther & Paulsen får hierarkierne til at fungere sammen med Nicolai Pedersen som kampens skarpskytte.

Annonce