Tekst: Jan Larsen foto: Renè Jørgensen (arkivfoto)
13. august 2020.

Sikker sejr efter sløv start.

REHH vinder i aften ude over HC Midtjylland med 35-26, efter lige ved pausen 14-14.

REHH får ellers en dårlig start og er bagud med 8-2. Vigtigt er det at der ikke opstår panik i den periode, udtaler cheftræner Kristian Kristensen. Tingene bliver derefter stabiliseret blandt andet ved at Rene Villadsen afløser Søren Rasmussen i målet. Koncentrationen bliver skærpet. Tingene man skulle have været klar på fra start såvel kollektivt som individuelt bliver fulgt.

Efter pausen skruer REHH op for tempoet. Det dræner HC Midtjylland for kræfterne. Rene Villadsen og forsvaret står godt, så at REHH kan kører en sikker sejr hjem på 9 mål.

Kristian Kristensen udtaler efter kampen: ” Vi skal være mere klar fra start, på det vi vidste, de ville komme med”.

Det er klart, at her har cheftræneren et vigtigt pointe, hvis vi skal se “vores drenge” blande sig i toppen i år, så er der ikke plads til den slags udfald.

Der er nok lodtrækning på næste onsdag til næste runde som er landsdækkende 1/8 dels finale. Den skal spilles inden turneringsstart den 1. september hjemme mod Team TvisHolstebro. Men inden da er der lokalopgør mod Team Tønder i Ribe Fritidscenter fredag d 21. august