Tekst og foto: René Jørgensen
29. september 2018.

En dårlig sæsonstart sætter sine spor. Det var tydeligt, at holdet gik på banen med de tidligere kampe i erindring.

Målmands præstationerne i de sidste kampe var på det jævne, og da holdkortet i dag viste Søren Rasmussen skulle vogte målet, kunne man håbe på det blev dagen med de mange redninger, men det må man sige udeblev, når der piver 33 mål ind.

Ribe – Esbjerg fik sig da også spillet mere ind i kampen, i hvert fald i starten, men kønt blev det aldrig, selv om man ind i mellem havde fornemmelsen at i dag kunne være at der kom to tiltrængte point på kontoen.

REHH gik til pausen bagud med et enkelt mål 11 – 12.

I pausen var der da også blandt nogle tilskuer lidt optimisme og som en sagde,  det er det bedste vi har set i sæsonen.

Man kunne godt have frygtet, at tilskuerne helt ville svigte, det sker ofte når resultaterne udebliver, men til dagens kamp i Dokken var der 1255 tilskuere, men om det var fordi der var fri entré, er svært at vide. 1255 fylder ikke meget i den store hal.

I starten af 2. halvleg gik det meget godt og REHH fik en føring på 13-12, 15,14 så udlignede gæsterne til 17-17 og så var der ellers afdansningsbal i hjemmeholdets lejer.

Da de 30 minutter var gået, måtte REHH se sig besejret med 33 – 24.

Trist, men nu må krisen da kradse. Hvad mon der sker op til den næste kamp?

Målscorere for Ribe-Esbjerg: Runar Karason 7, Nicolai Pedersen 4, Magnus Søndenå 3, Lukas Karlsson 3, Simen Schønningsen 2, Gunnar Steinn Jönsson 2, Jonas Bruus Tidemand 1, Pelle Schilling 1, Jacob Heinl 1

Topscorer for Århus blev Nikolaj Læsø med 8 mål.