Den første hjemmesejr kommer fredag aften mod TMS Ringsted i Ribe Fritidscenter

/, Nyheder, Sport/Den første hjemmesejr kommer fredag aften mod TMS Ringsted i Ribe Fritidscenter

Annonce

Den første hjemmesejr kommer fredag aften mod TMS Ringsted i Ribe Fritidscenter 2018-11-07T18:37:17+00:00

Project Description

Tekst: Johnny Tauman  Foto: Rene Jørgensen og Johnny Tauman
7. november 2018

Det er virkelig tæt i bunden af herreligaen:
Mors-Thy Håndbold har opnået 3 point (senest med en kæmpesejr over KIF, Kolding), mens Lemvig-Thyborøn Håndbold, TMS Ringsted og Ribe-Esbjerg HH alle har 5 point – og lige foran ligger Nordsjælland Håndbold, som opnåede uafgjort, da de var på besøg i Ribe Fritidscenter i lørdags (24-24).
Fredag aften er der igen håndbold i Ribe, når hjemholdet kl. 19:00 tager imod TMS Ringsted. En gammel kending træner det sjællandske hold, nemlig Christian Dalmose. Han er en kapacitet og snu som bare….  vandt med holdet (28-29) på udebane mod Nordsjælland Håndbold!!

Mon det kan lykkes at få 1000 tilskuere på lægterne fredag aften.
Trænerteamet Lars Walther og Jan Paulsen kan ikke stille med stærkeste opstilling endnu – men det lysner. Pelle Schilling afsoner 2. karantænekamp, mens Nikolaj Enderleit efter en lang skadespause nu endelig får comeback på 2. holdet.

RYK IND RIBE tipper en hjemmesejr på minimum 5 mål! En forudsætning er, at forsvaret får lukket af, målmændene tager for sig af skuddene – og ikke mindst at Nicolai Pedersen begynder at vise sine mange skudvarianter – og så må både Mathias Jørgensen og Miha Zvizei gerne få spilletid.

Annonce