Project Description

Tekst og foto: Renè Jørgensen
12. september 2021.

Stafet for livet 2021

Måske var det vejret. Fem grader varmere ville nok have sendt flere Ribe-borgere til sportspladsen ved Vittenbergskolen. Umiddelbart kan man godt synes, at opbakningen til arrangementet var for lille, men det er tendensen ved de fleste arrangementer, at tilslutningen er vigende i forhold til tidligere.

Der var ikke mange først på eftermiddagen, men de, der var mødt frem, deltog aktivt i aktiviteterne på pladsen. Mange har måske den opfattelse, at ”stafet for livet” udelukkende består af gang og løb. Det er det også, men det er en hel del mere. Pladsen havde flere boder, hvor man kunne handle og støtte den gode sag.  Lad os bare nævne hoppepude til børnene, snobrød og så var der besøg af de to klovne, Ibi og Dario.

Musikken kl. 16 blev leveret af duoen Møller og Skuldbøl. Solen forsøgte at få overtaget over de spredte regnbyger, der kom forbi. Når det er sagt, så var vejret – på en vestjysk skala – rimeligt, og man kunne sagtens sidde og nyde tonerne fra de to musikere.

– Og så ‘der dem, der bare tror, på kys og kærlige ord, det’ dem, der ikke frygter spor, sang Søren Møller og så startede underholdningen med den velkendte Malurt sang: Mød mig i mørket. Duoen fandt da også Folkeklubbens Fedterøv frem, og den bringer jubel, ikke mindst ved Ryk Ind Ribes fotograf.

Kl. 14.30 startede en auktion fra scenen. Der blev virkeligt budt på gode præmier fra erhvervslivet i byen. En legetøjstraktor, Case II, blev solgt for 1550 kroner, og så var man godt i gang. Der var mange, der bød på denne traktor. Til sidst lykkedes det Søren Garfi at få det afgørende bud – det er der sikkert nogle børnebørn, der bliver glade for.
Præmier var der mange af. En af de hurtige handler blev et rengøringssæt fra Flügger, der gik efter et par bud, og så kunne den heldige komme hjem og gøre huset rent. Ole Pallesen fra Stafet for livet fortæller, at der kom 22.000 kroner ind ved auktionen.

Ved Mega-grillen fra Jonnes.dk stod Mathilde og Maya. De klargjorde bøfferne til burgerne, der blev solgt fra madteltet.

Stafetholdene var:
Lustrup/Damhus med 29 deltagere
Det åbne hold med 6
Rimo/ Ribe Motion med familie og venner var 45 deltagere
team Cecilie havde 31 deltagere
Glad for livet var det største hold med 50 deltagere
Ribe Camping 31
Vi kæmper sammen 45
Sammenholdet 14
Det næst største hold var Ribe Katedralskole med 47 deltagere,
og endelig
Nørgaard Anlæg med 23 deltagere.

Klokken 15 havde Rimo m. fl. rundet 700 runder, og det kan blive til rigtig mange, før det hele slutter søndag med fællessang kl. 10.45. Her takker formand for Stafet for livet, Morten Topholm af for dette års arrangement.

Annonce