STORT TILLYKKE

Tekst & Foto: Johnny Tauman
5. april 2023

Ribe-Esbjerg kom i slutspillet med en fortjent sejr på (34-35) i Gråkjær Arena mod TTH Holstebro, der ellers efter 17. minutters spil havde bragt sig i front med fem mål. Men ved pausen havde Ribe-Esbjerg fået reduceret til (16-15) – og fået stabiliseret forsvaret og fået gang i 7-mod-6 spillet.

Simon leverede varen i forsvaret, hvor han kæmpede efter enhver bold

Straks i 2. halvleg udlignede først Emil Grønbech til (16-16) og lidt senere Jesper Munk til (17-17).
Det bølgede frem og tilbage – og publikum blev vidner til en spændende kamp, hvor Ribe-Esbjerg kun kunne bruge en sejr, mens TTH Holstebro kunne nøjes med 1 point.
Med 19 minutter tilbage bragte Andreas Søgaard sit hold foran med (22-25) og selvom hjemmeholdet kom tæt på, så havde de kun kontakt ved (26-26).

Elvar scorede de afgørende mål

Elvar Ásgeirssons scoring til (29-32) med 6 minutter tilbage, forekom at være afgørelsen, men nej! TTH Holstebro kom både på (32-33) og (33-34), inder Elvar Ásgeirsson med sin 6. scoring afgjorde kampen. Josip Cavar scorede kampens sidste mål til slutresultatet (34-35).

SønderjyskE snublede

SønderjyskE Håndbold, der ellers havde matchbolden tabte i Skansen til Skanderborg-Aarhus Håndbold med hele (28-35).