Udskiftningsbænken er aktiv og lever med

Tekst & Foto: Johnny Tauman
23. marts 2024

Med et nederlag på udebane mod TMS Ringsted rykkede Ribe-Esbjerg ikke blot ned på 8. pladsen, men blev også placeret i den vanskeligste slutspilpulje.

Holdet møder på hjemmebane Aalborg Håndbold d. 7. april, mens den anden kamp er på udebane mod Bjerringbro-Silkeborg tre dage senere. Det fjerde hold i puljen er Mors-Thy Håndbold, der ligesom Ribe-Esbjerg HH står noteret med 0 point. Aalborg har to point, mens BSH har 1 point.

Tre strålede i 1. halvleg

Med en redningsprocent på 60 viste Ágúst Björgvinsson vejen – holdet burde derfor har været i front. Men for mange personlige fejl med spilletid til marginalspillere betød, at TMS Ringsted kunne gå til pausen foran med et enkelt mål. William Aar og Sune Iversen lyste op med 2 x fire mål.

Lang Scoringspause

En godt 8 minutter scoringspause i starten af 2. halvleg med redninger af Malte Eichhorst i TMS Ringsted målet samt skud på stolperne, betød at hjemmeholdet kunne trække fra til stillingen (19-14). TMS Ringsted spillede fornuftigt og holdt afstanden på 3-4 mål indtil 2 minutter før tid, hvor Emil Grønbech reducerede til (27-25). Muligheden for at komme endnu tættere på blev forpasset, da Marcus Mørk begik straffekast, som Nicolai Colunga udnyttede.