Project Description

Tekst & Foto: Johnny Tauman
11. oktober 2021

– I år bliver det hyggelige julemarkedet på Lustrup Farmhouse gennemført på én dag, fortæller Janni Weis Fenn, som sammen med Corrie Veenstra Wassenaar er i fuld gang med at få finpudset de sidste detaljer og ikke mindst alt det praktiske. Lørdag d. 6. november vil 14 stande være linet op i rundbueladen og i teltet – og de håber på at der kommer mange besøgende gæster, som vil støtte op om de lokale og kreative stande for inspiration til julegaver, dekoration til hjemmet eller personlige gaver generelt.

Parkering på en mark

Parkering sker på marken over for vores farmhouse ligesom sidst og man bliver guidet af en sød person ved indgangen :), lyder det fra Janni, der opfordrer til, at der køres stille og roligt gennem Lustrup by.

Mange skønne ting

Og der er masser af gode fund. – Vi har fokus på inspiration til julegaver, pynt, upcycling, genbrug, skønne loppefund, interiør, håndlavet ting, keramik og blomster, siger Janni og fortsætter: – Vi har valgt, at nogle lokale webbutikker er med, hvilket er dejligt. De glæder sig også til at vise jeres flotte ting. Det handler bla. om økologisk børnetøj, interiør, hyggeting og værtindegaver.

 

Entre til velgørende formål

Som sidst, da der blev holdt marked på Lustrup Farmhouse, vil der en entre på 30kr, som vil udmønte sig i en donation til et velgørende formål, som er vigtig for os, fortæller Janni . Der vil være et skilt vedrørende dette ved indgangen.

Åben fra 09.00 – 18.00

Julemarkedet åbner kl 09.00 og lukker kl. 18.00 og vi ser frem til en hyggelig dag med snak, grin og godt humør. Kom forbi og støt de lokale.
Indtil julemarkedet løber af stablen kan man følge forberedelserne til julemarkedet på Instagram & Facebook: lustrupfarmhouse_marked.

Annonce