Project Description

Tekst & Foto Johnny Tauman
7. juli 2020

Cyklisterne i Ribe kan inden længe cykle under rute 11. Den sidste asfalt er nemlig lagt ved stitunnelen tæt på krydset mellem Farupvej, Obbekjærvej og Plantagevej, og stitunnelen bliver åbnet for cyklister i uge 28.
Den nye stitunnel er en del af udbygningen af rute 11. Vejen udvides med et ekstra kørespor i hver retning fra nord for Industrivej til og med rundkørslen ved Plantagevej, og udbygningen har medført flere ændringer for cykeltrafikken i krydset.

Tak for tålmodigheden

”Vi ved, at vores arbejde og omlægninger i krydset ved Farupvej har generet cyklisterne. Derfor har vi valgt at åbne stitunnelen nu, selvom vi fortsat mangler lidt arbejde på tunnelen. Cyklisterne kan med den nye stitunnel køre under vejen og undgå at skulle cykle gennem krydset,” siger projektleder i Vejdirektoratet, Mike Boesen og fortsætter:
”Jeg vil også gerne sige tak til alle de cyklister, der har fulgt vores anvisninger, mens anlægsarbejdet ændrede deres tur gennem krydset. Det er positivt, at mange har taget sig tid til at stå af cyklen og trække over krydset, selvom det har forlænget deres tur.”

Mangler nogle få ting

Stitunnelen mangler endnu belysning, kunststofbelægning og afstribning, og dette arbejde forventes at blive udført senere på sommeren. Mens det arbejde står på, vil stitunnelen blive lukket en uges tid

Annonce