Project Description

Tekst og Fotos: Renè Jørgensen
11. maj 2022.

Broen over Tved å åbnes i tulipanfesten

Hvad folk troede skulle blive en ukompliceret folkefest – efter to år uden Tulipanfest – mødes nu af nye udfordringer. Og det sker, inden festen er startet. Formanden for tulipanfesten i Ribe, Preben Fog Svenden gjorde store øjne, som man siger, da han så, at Hvidebroen over Tved å ved P. Nord var spærret af.

– Det undrer mig noget. Vi vidste godt, at arbejdet skulle i gang, men vi fik også oplyst, at det var muligt at  vente til mandag efter tulipanfesten med at spærre broen af. Hvis det ville blive nødvendigt inden, ville vi blive kontaktet, fortæller en noget utilfreds Preben Fog Svendsen, og forsætter. – Det giver os nogle unødvendige udfordringer med de tunge køretøjer, der må igennem de smalle gader. Ulemper, der ikke er nødvendige, når eksempelvis tunge lastvogne m.v. skal passere Nørremarksvej/Seminarievej.

Preben Fog Svendsen mødte her onsdag formiddag Thomas Dam fra firmaet Benny Andersen i Darum, der kunne fortælle, at afspærringen fjernes ved arbejdstidsophør i dag og fra mandag morgen sættes opspærringen op igen.

– Det var meningen, at vi ville åbne den halve vej i aften til Tulipanløbet, men vi har forståelse for de problemer en afspærring har på hele Tulipanfesten. Derfor ændrer vi beslutningen, fortæller Enterpriseleder Thomas Dam.

Det var en meget tilfreds formand for Tulipanfesten, der kunne fortsætte ned i teltet og forsætte sit arbejde.

Og en klog og god beslutning truffet af Thoms Dam.

Så` det sagt.

Fra venstre: Preben Fog Svendsen og Thomas Dam fra firmaet Benny Andersen.

Annonce