Tekst og fotos: Renè Jørgensen (arkivfotos)
27. december 2023

Bordtennisstævnet Kvickly Cup slår endnu engang nye rekorder

Når Ribe Bordtenniskub lørdag den 6. og søndag den 7. januar 2024 afholder deres årlige internationale bordtennisstævne i Ribe fritidscenter, bliver det stævne nummer 60 i rækken siden starten i 1964.

300 udenlandske deltager i stævnet

Ved sidste stævne i januar 2023 blev der sat deltagere rekord med 657 deltagere. Denne rekord er endnu engang blevet slået, i år er 719 tilmeldte deltagere fra ind og udland. Af de 719 kommer omkring 300 fra udlandet. Der er spillere fra Tyskland, Færøerne, Estland & Chile.

Danmark stiller med sidste års vinder af herreeliterækken, Allan Bentzen fra Roskilde, desuden kommer der et par spændende unge spillere bl.a. kan nævnes den danske landsholdsspiller Martin Buch Andersen, der kommer også en junior spiller fra Estland, som deltager i Champions League i denne her sæson. Spændende om de unge kan give den forsvarende mester kamp til stregen. Hos damerne kommer bl.a. den forsvarende danske mester Jocefina Haagensen fra Hvidovre. Helt sikkert er det, at der weekenden igennem vil blive spillet en masse seværdigt bordtennis.

Der vil være fri entré for publikum.

Der spilles i flere haller

Det store deltager antal, gør at vi igen har været nødt til at tage hallen i seminariehuset i brug, som ligger 300 meter fra Fritidscenteret. Der skal spilles på 85 borde fordelt i de 3 store hallen samt multisalen i fritidscenteret samt hallen i seminariehuset.

Når weekenden er omme, er der spillet omkring 4000 bordtenniskampe, skriver Knud Andersen i en pressemeddelelse til RYK IND RIBE