Project Description

Tekst Hasse Jørgensen, pressefoto, onsdag den 15. september

Der er for alvor noget at se frem til for dem, der holder af den gode, gamle swingende jazz.

Det legendariske band Vestre Jazzværk kommer til Ribe den 10. oktober, hvor bandet giver koncert på Restauration Kammerslusen arrangeret af Ribejazz.dk

Både melodierne og orkestret hører til de eviggrønne. Som halvstore drenge i 50’erne og 60’erne lyttede orkestrets musikere til datidens kendte jazzorkestre på grammofon, i radioen og i jazzklubberne og faldt i jazzgryden. Det blev deres musik. Den er de tro imod, og selv om orkestret hele tiden er i udvikling, holder det stadig snuden sikkert i sporet og leverer med stor spilleglæde god swingende og ukompliceret traditionel jazz. Derfor har Vestre Jazzværk også i mange år nydt international anerkendelse som et af de mest professionelle og velspillende inden for sin genre. Ikke kun i Danmark, men også i en lang række andre lande, som Vestre Jazzværk har gæstet, siden det blev ”født” i Danmarks ældste by, Ribe, for 40 år siden. I 1989 blev orkestret hædret som æresborgere i jazzens fødeby New Orleans.

Holdopstilling: Ove Larsen (trompet) Ole Weibel (clarinet/vocal), Finn Burich (trombone/vocal), Tom Nissen(banjo/vocal), Povl Erik Philipsen (bass) og Hans Rømer (trommer).

I forbindelse med koncerten arangerer restauration Kammerslusen en rigtig lækker “New Orleans” frokostbuffet, der bl.a. består af Smoked and grilled BBQ ribs, Cajun marinated chicken, Crispy chicken wings, Sweet potato stew, Rice fried with spicy sauce, Red beans, rice and sausages, Smoked and boiled bacon in BBQ sauce, White and red cabbage salat, Smoked whiskey sauce og Brød og smør.

Ribejazz.dk sælger 80 billetter til koncerten, og de skal købes på hjemmesiden www.ribejazz.dk

Hvis man ønsker at deltage i frokostbuffeten, skal der bestilles plads på Restauration Kammerslusen.

Koncerten starter klokken 13, og buffeten åbner klokken 11.30.

Annonce