(Foto: René Jørgensen) – Mange forsvarsspillere fra Ikast havde fokus på Nora Mørk

Tekst: Johnny Tauman   Foto: Johnny Tauman & René Jørgensen
19. november 2023

Team Esbjerg vandt for fjerde gang i november over Ikast Håndbold, da xxx tilskuere i Blue Water DOKKEN så en forholdsvis jævnbyrdig 1. halvleg – i hvert fald til stillingen (14-14), hvorefter hjemmeholdet trak fra takket være en række tekniske fejl – og ikke mindst, at målmand Amalie Milling var kommet på banen.

(Foto: René Jørgensen) De ungarnske dommere havde nogle vældige diskussioner og fagter undervejs i kampen

.. og ikke alle kendelser synes at blive forstået 🙂

Der blev leveret en række hårde tacklinger, som specielt gik ud over Nora Mørk. Det kunne være blevet fatalt, såfremt hun ikke i sidste øjeblik nåede at tage fra med den ene arm, da hun fladt ned på ryggen: Det så ikke pænt ud – og udløste ”blot” en udvisning.

Pausestillingen var (18-14).
I anden halvleg viste Kristine Breistøl sin store betydning for holdet og scorede i alt 12 mål, og sejren var aldrig i fare, selvom en føring på (30-23) i slutfasen blev reduceret til to mål – både (33-31) og (34-32.
Med sejren fører Team Esbjerg Champions League gruppen med 14 point foran Metz med 12 point og Ikast-Håndbold på 10 point.

(Foto: René Jørgensen) Nora Mørk havde virkelig gode assists og scorede selv fire mål

Spændende Final 4 før nytår

Nu følger så VM-pausen, inden gulvet i Blue Water DOKKEN ligger gulv til Final 4 mellem jul og nytår. Kan Team Esbjerg gå hele vejen, h vir holdet først møder Odense Håndbold om retten til at spille finalen?

(Foto: René Jørgensen) Forsøg på gennembrud

Målscorere

Team Esbjerg: Kristine Breistøl 12, Michala Møller 5, Nora Mørk 4, Kathrine Heindahl, Marit Jacobsen og Anne Tolstrup Petersen hver 3, Kaja Kamp Nielsen og Henny Reistad 2
Ikast Håndbold: Ingvild Bakkerud 9

Tilskuere: 2477

(Foto: Johnny Tauman) – Efter kampen blev der taget et holdbillede til minde om en fantastisk halvsæson