Project Description

Tekst & Foto: Johnny Tauman
7. december 2021

Flere har i tidens løb undret sig over den store jordbunke, som har ligget i depotområdet ved jernbanen – jord, som er gravet op i forbindelse med den store kloakrenovering på bla. Rosen Allé, Sct. Jørgens Vej og Tvedgade.

Sorteret jord køres i depot

– Jorden er blevet sorteret på stedet, og den lettere forurenede jord er kørt til vores eget jorddepot uden for Ribe, mens den kraftigt forurenede jord er transporteret til Norreco ved Agerskov, fortæller formand Kim Hansen. Kloakeringen er ved at være tilendebragt, og der bliver asfalteret i denne uge. Det betyder imidlertid ikke, at krydset bliver åbnet.

Tak for godt samarbejde, Kim!

Og allerede i morgen må Kim Hansen videre: – Jeg har sidste arbejdsdag her i Ribe i dag og vender først tilbage, når vi har aflevering til DIN forsyning, lyder det fra Kim. RYK IND RIBE vil gerne takke Kim for altid at stille sig til rådighed med informationer om arbejdsprocesser og status. Tidsplanen blev overholdt.
Det kan godt være, at mange har været forstyrret af de mange måneders nedlukning af kryds og den stærkt trafikerede Rosen Allé, men det har altid været mulighed for at få en status og snak med de ansatte fra Nørgaard Anlæg. Nu vil en anden formand – Ove Holst – med ansvar for cykelstien give de kommende statusberetninger.

 

 

Annonce