Sidste torvedag for skolebørnene denne sommer.

/, Så' det sagt!/Sidste torvedag for skolebørnene denne sommer.

Annonce

Sidste torvedag for skolebørnene denne sommer. 2018-08-08T13:10:29+00:00

Project Description

Tekst og foto: René Jørgensen Copyright
8. august 2018

Sidste torvedag for skolebørnene denne sommer.

Selv om ferien stadig er i gang, er det nok den sidste onsdag for skolebørnene for at få lavet en god handel på domkirkepladsen til torvedagen. Hvad sikkert godt er, er at mange børneværelser er blevet ryddet godt og grundig op, og det overskydende legetøj solgt til glæde for andre børn.

Bedsteforældre, dagplejere og private pasningsordninger kunne også gøre en god handel og udbuddet i dag var stort. Det gode vejr har nok holdt mange børn udendørs i sommer, men nyt legetøj kan man altid bruge og når det mere ”normale” danske vejr vender tilbage, kan børnene fornøje sig med det nye legetøj inde. Sælgerne – børnene, kan så gøre klar til nye ønsker af legetøj, det er jul om kun fire en halv måned, og nyt legetøj kan flytte ind på værelserne.

På torvedag for de voksne på Skibbroen er det ikke kun handel det drejer sig om, det bliver også til mange gode snakke, det er der man møder Ribe borgerne der stadig har ferie eller bare taget en fridag.

Turisterne er der, men der er turister der ikke kan finde rundt i byen. Parkeringspladserne ved vi er blevet sværere at finde, med midlertidige lukning af Dagmarsbroen. Så er det godt vi har vores betjente på gaderne. Om de er på cykel eller gående, er de venligheden selv, turisterne der ikke kan finde rundt bliver godt hjulpet på vej, og sådan skal det også være, hvis man vil være en venlig turistby.

Så` det sagt.

Annonce