Så nåede vegetationen fra side til side hen over “strømløbet” – STORT TILLYKKE!

Hjem/Artikler, Nyheder, Vand og trafik/Så nåede vegetationen fra side til side hen over “strømløbet” – STORT TILLYKKE!

Annonce

Project Description

Tekst & Foto Johnny Tauman
11. august 2019

”STORT TILLYKKE” – spørgsmålet er bare, hvem modtageren er. Ribes borgere er gennem hele 2019 blev manipuleret i forhold til vilkårene i Mølledammen. I dag kan vi alle konstatere, at bundvæksten, som har udviklet sig voldsomt, har nået hinanden på midten af strømløbet. Så ”STORT TILLYKKE”.
Der blev ellers meldt ud, at vandstanden ville blive hævet hen over sommeren – og dermed ville bund vegetationen blive hæmmet i vækst! Ja, forvaltningen fremførte endda, at vandspejlet henover sommeren ville være hævet ekstra ordinært. Men enhver kan med det blotte øje se, at det hele blot har været et spil for galleriet – og alle – undtagen forvaltningen – må føle sig ført bag lyset.

Hvad er det man siger om ”manipulation”?

Manipulatorer er motiveret af deres egen succes og ikke din. Når borgere klart og tydeligt ønsker et synligt og velplejet vandspejl i Mølledammen, så vælger man blot at ignorere ønskerne og fremstår helt uforstående og handler ikke. Man har kun øje for egne behov. Derfor kan enhver henvendelse udvikle sig til en ”gætteleg”: ”Bliver der klippet grøde og planter i juni”, i juli?, i august?”
Og der inviteres så til dialogmøder – men er det ikke snarere informationsmøder bare i en anden forklædning?

Et kik mod Andeøen

Mon det lykkes?

”STORT TILLYKKE” til politikerne, hvis I nu endelig sikrer, at der sker noget med Mølledammen!
Og IKKE mindst STORT TILLYKKE til Ribes borgere og turister, hvis ikke miljøchef Christina Føns overskrift bliver sandheden: ”Mølledammen bliver ikke klippet nu” (artiklen er bragt her i RYK IND RIBE d. 3. juli).
Vi har desuden samlet flere artikler under fanebladet Vand og Trafik.

Annonce