Tekst og foto:  René Jørgensen
26. august 2023.

Rocken og festen ville ingen ende tage.

Da gruppen Hitwawe med base i Vojens kom på scenen, som eftermiddagens sidste band, gik det helt bananas. Der blev danset og sunget, og der var en stemning, der ikke tidligere er set til hverken ROCK PÅ POSTGÅRDEN eller det tidligere RIBER ROCK. Hold dog op en stemning. Jamen stedet var nærmest i undtagelsestilstand – i en musikalsk nødstilstand, hvor tiden stod stille, da bandet i et hæsblæsende tempo gav den fuld skrue, og der blev danset som aldrig før.

Dagen startede ellers med korte regnbyger, men vejrguderne var os nådige, og efter kort tid kunne parasollerne slås ned og festlighederne starte til dagens første gruppe, OLD SCHOOL, der fik sat fut i publikum med sang og taktfaste fodbevægelser.

– Dette nummer er mit favoritnummer, annoncerede Kenneth Horsbøl fra gruppen BACK TO THE ROOTS, da de fra scenen leverede BROWN EYE GIRL i en VAN MORRISSON version. Dette herlige nummer fortalte Kenneth, også var hans fars favoritsang (Afdøde tidligere byrådsmedlem i Ribe, Dan Horsbøl – red.) Det blev til flere kendte numre, blandt andet Midnight Speciel af John Fogerty og Creedence Clearwater Revival. Sangen er en gammel blues melodi, som Sam Collins udgav i 1927, dog med titlenThe Midnight Special Blues.

Det 4. band DOWN & OUT med flere ripensiske medlemmer, gav gode gamle velkendte numre, hvor vi blev  taget med tilbage til 60´erne.

Stemning var høj

11 år med musik på Postgaarden er det blevet til for to familier fra Randers. Næste år er de med igen.

Regnen stoppede hurtigt og så stod eftermiddagen på tørvejr og sol

HITWAWES for fuld udblæsning. De sluttede festen af og selv om publikum fik fem ekstranumre, ville de have mere. Det får de næste år, hvor vi håber at have dem på programmet igen.