Project Description

Tekst og foto: Renè Jørgensen
12. oktober 2021.

Ribe-borgere tog turen til koncert i Tønder

Det var en tilfreds direktør for Marsk Music der forlod Schweizer Halle, Tønder Kulturhus, lørdag aften. Flemming Christensen, med adresse i Farup i Ribe, havde igen skaffet kvalitetsmusik til landsdelen i det sydlige.

De fire solister, Bjørn Fjæstad, Mathilde Falch, Bobo Moreno og  Jimmy Jørgensen, stod på scenen i en hyldestkoncert for the Rolling Stones bakket op af et fantastisk band, der turnerer rundt i Danmark i oktober og november. Et stærkt hold af kunstnere, der repræsenterer dansk rockmusik bredt. Det var blandt solisterne tydeligt at mærke kunstnernes begejstring for at kunne gå på scenen og hylde legenderne.  Ganske enkelt – rå energi blev sendt ud til et medlevende publikum, hvor flere Ribeborgere var blandt publikum, der havde taget turen til Tønder.

Aftenen bød på rockklassikere som: ”Satisfaction”, Honky Tonk Woman”, ”Brown Sugar”, ”Paint It Black”, ”Jumpin’ Jack Flash”, ”She Comes In Colours”, ”Angie”, ”You Can’t Always Get What You Want”, ”Ruby Tuesday” ”As Tears Go By”, og mange flere numre fra legendernes imponerende katalog af kendte hits.

Forhåbentlig er et godt efterår på vej med god musik. Senest arrangerede Marsk Music en koncert i Farup Kirke med Johnny Madsen Jam, en oplevelse der ud over at være ganske gratis, viser at Flemming Christensen har ”fingeren på pulsen” og kan skaffe god underholdning til lokalområdet, hvilket vi gerne ser mere af i Ribe.

Flere ripensere havde taget turen til Tønder for at nyde den gode musik.

Annonce