RIAMUF arrangerer bragende rockshow

Hjem/Artikler, Musik/RIAMUF arrangerer bragende rockshow

Annonce

Project Description

Tekst: Renè Jørgensen foto: Andreas Stauner Scherlund
6. oktober 2019.

RIAMUF arrangerer bragende rockshow

Lørdag d. 12. oktober lukker RIAMUF dørene op for en aften i lokalrockens tegn.

Det har ikke gået stille for sig hos RIAMUF, siden de for knap 2 år siden lukkede dørene op til en fuldstændig nyrenoveret koncertsal. Den lokale amatørmusikerforening virker til at have fundet en opskrift, der bare fungerer – 6-8 koncerter om året, næsten altid med lokale navne og garanti for masser af billige øl og afslappet stemning.

“Alt er bare blevet taget et skridt videre. Vi har en topprofessionel koncertsal, de dygtigste unge frivillige man kan forestille sig og ikke mindst en imponerende række af lokale bands, der brænder for at komme ud af spille,” fortæller Michael Vahl, formand for RIAMUF.

“Det har også betydet, at vi har åbnet op for et helt nyt publikum. Jo, vi henvender os primært til unge – og det vil vi altid gøre. Men vi fortæller os vidt og bredt, at alle er velkomne til vores koncerter, og det har folk taget til sig. Vi ser virkelig mange forskellige folk i alle aldre, former og farver til vores koncerter, og det er herligt.”

RIAMUF rider på en bølge af udsolgte shows. Det lokale metalband APHYXION holdt koncert i lokalerne tilbage i maj, hvor der var så mange mennesker, at de stod i kø helt hen til genbrugsbutikken på den anden side af vejen for at komme ind, da dørene åbnede. Sidste koncert var SensommerRock i slutningen af august, hvor der endnu engang var propfyldt med festglade mennesker.

12. oktober gentager de succesen, når det lokale og EP-aktuelle rockband Rise Upon headliner aftenen i følgeskab af Diagnosed Diversity og Diplomatic Immunity. Det bliver en aften i rockens, fællesskabets og festens tegn.

 

 

Annonce