Tekst: Johnny Tauman         Foto: Johnny Tauman og René Jørgensen
16. december 2020

Ribe-Esbjerg HH er ved at hægte sig fast på midtergruppen, som kæmper om deltagelse i forårets slutspil. Senest er sejren over Aalborg Håndbold i Gigantium med to værdifulde point med til at skrue op for optimismen til de to sidste opgør inden den lange vinterpause. To hjemmekampe! Først torsdag aften i Blue Water Dokken mod det absolutte bundhold fra Lemvig-Thyborøn Håndbold, som har savnet den utrolige opbakning var et altid medlevende publikum – både hjemme og ude.

Lemvigs publikum har været savnet rundt i hallerne i denne sæson – her fra besøget i Ribe i forrige sæson (Foto: René Jørgensen)

Og så endelig i Ribe Fritidscenter d. 22. december mod Mors-Thy Håndbold.

Vejen er vist til sejren

– Det skal blive til en sejr over Lemvig-Thyborøn Håndbold, lyder det fra cheftræner Kristian Kristensen, der har indprentet sine spillere, at det skal ”fart” i kampen.  – Vi må på ingen måde lade Lemvig-spillerne trække tempoet ud af kampen, lyder det fra cheftræneren, som vil kaste 7-mod-6 spillet i spil, hvor det er påkrævet.
Lemvig-Thyborøn har leveret nogle rigtig gode præstationer i de sidste kampe. Således tabte holdet blot med fire mål i Aalborg (24-20), mens den sidste hjemmekamp mod Bjerringbro-Silkeborg Håndbold blot blev tabt med et enkelt mål: (26-27), hvor målmand Shadrach-Amie Nsoni stod med en redningsprocent på 41. I angrebet var det Mads Thymann Hansen der gjorde sig mest bemærket med otte mål på ni forsøg.

Undgå at vinde i antal udvisninger

I Aalborg lykkedes det at vinde trods fjorten minutters undertal mod hjemmeholdets to minutter. Men sådan går det ikke hver gang – og sjældent fordeles straffene da også så skævt. I de sidste to kampe skal defensiven være kontant, men ikke så voldsom, at dommerne får mulighed for at uddele to minutters udvisninger i en lind strøm.
Det bliver spændende at følget slaget i DOKKEN!

Tror på Søren og sejr!

RYK IND RIBE tror på, at Ribe-Esbjerg HH vinder med (29-26) – og vi tipsede som et af de få medier på point i Gigantium, som jo gav en to-måls sejr på storspil af Søren Rasmussen.

Det skal kæmpes for sejren (foto: René Jørgensen).