Nye Ribe-plakater på vej.

Hjem/Artikler, Nyheder/Nye Ribe-plakater på vej.

Annonce

Project Description

Tekst og foto: Renè Jørgensen
8. september 2019.

Nye Ribe-plakater på vej.

En af Ribes vægtere, Henrik Rehr Juncher Olsen, har været ”model” til en ny plakat fra Ribe, den anden plakat i en serie der er under produktion. Den første plakat der blev lavet er af Ribe Domkirke, set fra en ny vinkel med to storke flyvende ind fra nord.

Der arbejdes i øjeblikket på flere plakater, før de kommer til salg, fortæller Henrik Hansen Ribe Mediehus og Anders Rohr Jørgensen fra ARJ KONTORCENTER, der er gået sammen om produktionen. I øjeblikket arbejdes med flere emner, men det er planen at vi også laver en plakat fra Ribe Dyrskue og fra jazzfestivalen.

Senest har der været afholdt RIBER ROCK, en musikalsk oplevelse med rødder tilbage til 60`erne i Ribe, og her arbejdes der med flere emner.

Vores serie af Ribe-plakater vil ikke kun være bygninger fra det kendte gamle Ribe, men også aktiviteter af nyere dato, fx kunne det være fra veteranbilerne på Hovedengen, men planlægningen er ikke helt færdig endnu, men da der i weekenden er vægtertræf i byen, kunne vi jo passende præsentere den nye plakat for ”modellen” til plakaten, fortæller de to initiativtagere.

Plakater vil blive trykt i flere størrelse A4 – A3 – 40×60 eller 50x70cm.

Når salget starter, vil det blive annonceret og de vil blive solgt fra ARJ KONTORCENTER.

 

 

Annonce