Project Description

Tekst og foto: René Jørgensen
16. juni 2019.

Ribe Handelsstandsforening har igen i år sikret den store musik oplevelse, Skala Live, fredag den 21. juni i Ribe. Igen i år holdes det på Domkirkepladsen fra kl. 19.00 – 22.00

Sidste år nød ca. 2500 mennesker de unge kunstnere på scenen, vejret den dag var ikke det bedste, men det forhindrede ikke de unge i at feste.

Kunstnerne til dette års Skala live er Alexander Oscar med band, Clara, Stefan og Bro.

En af de nye kunstner til dette års Skala live er Alexander Oscar, en dansk sanger og sangskriver fra Skejby, der har hittet med “Number” der udkom i starten af 2018. Singlen var i A rotation på P3 og har været et af de mest spillede på radio og streaming i Danmark. Alexander fik sin første pladekontrakt som 14 årig. Hans debutalbum “Highs & Lows” udkom 18. januar 2019. I juni rundede Alexander Oscar 70 mio. streams.

Bro, men det borgerlige navn Kevin Andreasen, fik sidste år i den grad pigerne til at hvine, det er sikkert uændret til dette års koncert. For øvrigt kan Bro mere end at synge, han har også tidligere været at finde på U16-landsholdet i fodbold og har en fortid på Brøndby Ifs ungdomshold.

Stefan Hjort er ny på scenen i Ribe, men mange unge kender ham sikkert fra boybandet Page Four. Nu er han gået solo, og det er det vi får at høre til Skala live på fredag.

Endnu et nyt talent der kommer på scenen i Ribe, er den 19. årige Clara, der trods sin unge alder allerede er et kendt ansigt i musikbranchen. Clara Toft Simonsen udgav sit første album på sin 18 års fødselsdag. Clara er et nyt skud på den musikalske Helmig-Toft Simonsen stamme og følger dermed i sin fætter Hugo Helmigs fodspor

Der venter publikum en spændende musik oplevelse.

Fra kl. 18.00 er der opvarmning med DJ Martin Stauner, konferencier er Andreas fra verdens Bedste Morgen på Skala.fm.

 

 

 

Annonce