Tekst & Foto: Johnny Tauman
8. december 2023

Når Ribe-Esbjerg HH lørdag kl. 14.00 tager mod Aalborg Håndbold, er en sejr over det stjernespækkede tophold inden for rækkevidde. Torsdag aften viste Aalborg Håndbold på hjemmebane svaghedstegn i slutfasen, da det i en rigtig sværvægtskamp blev besejret af Paris-Saint-German med (30-32) efter en pausestilling på (15-15).
Aalborg Håndbold kom med 10 minutter tilbage i front med (28-24) skabt med en række gode redninger af Niklas Landin og målscoringer ved Lukas Nilsson, Mikkel Hansen og den tilbagevendte Thomas Arnoldsen.

Slutfasen ligner kampene i sidste sæson

Slutfasen blev tabt (2-8) – og derfor ledes tankerne naturligvis tilbage på Ribe-Esbjerg HHs comeback, da de to gange i slutspillet i sidste sæson spillede uafgjort mod Aalborg Håndbold.
På hjemmebanen i Blue Water DOKKEN var hjemmeholdet bagud med (27-33), men formåede at spille uafgjort efter en hæsblæsende afslutning (33-33).
I returkampen i Aalborg førte REHH for første gang (34-35) på Elvar Ásgeirsson mål på straffekast. Kampen her sluttede (36-36).

Mange tilskuere kan støtte REHH

En forhåbentlig tilskuerrekord, hvor mange sikkert vil glæde sig til en gensyn med Henrik Møllgaard, kan være den væsentlige forskel, som kan skabe grundlag for en hjemmesejr med masser af mål i en stemningsfyldt DOKKEN. Et godt tip vil være (31-29).
Og husk så lige – Aalborg Håndbold var heldig, da holdet i den forrige udekamp måtte nøjes med uafgjort mod bundholdet Lemvig -Thyborøn Håndbold.