Tekst og foto: Renè Jørgensen
24. november 2022.

Mandagens TV -håndboldkamp flyttes til Dokken i Esbjerg

Havde man sat næsen op efter en spændende håndboldkamp i Ribe Fritidscenter mandag aften i Ribe, bliver man noget skuffet. Af tekniske grunde med en LED reklamer på 40 meter, er det ikke muligt at afvikle kampen i Ribe fritidscenter.

– Vi har solgt billetter efter det oplyste antal tilskuerpladser – faktisk var der her til morgen udsolgt. Dette antal er nu desværre blevet reduceret yderligere, hvilket betyder, at ca. 300 færre tilskuere vil kunne lukkes i hallen. Eftersom billetterne allerede er ude, ser vi os desværre nødsaget til at flytte kampen til Blue Water Dokken i Esbjerg, da vi ikke ønsker at skuffe de mange tilskuere, der allerede har hentet/købt billet, skriver klubben på deres facebookside.

Spilletidspunktet er stadig kl. 18.30.

Dette er desværre én af de ting, som har været ude af vores hænder, og alle omkring klubben har arbejdet på højtryk her til formiddag for at finde den bedst mulige løsning – vi beklager meget de gener, det måtte medføre!

Vi håber selvfølgelig, at I har lyst til at komme og bakke holdet op, selvom kampen er flyttet fra Ribe til Esbjerg, lyder det fra klubben.