Project Description

Tekst & Foto Johnny Tauman
12. december 2019

 

Nu hvor Vejdirektoratet nærmer sig færdiggørelsen af flere elementer i udvidelsen af rute 11, har RYK IND RIBE haft kontakt med konsulent Claus Prien Tobiasen – Entreprisestyring Vest.
Lad os starte fra nord og bevæge os mod Plantagekrydset.

Svingbaner ved Industrivej

”Det er ikke endelig fastlagt, da de vestlige heller ved Industrivej, banen, grillen og Farupvej først skal laves – det vil ske i løbet af januar, fortæller Claus Prien Tobiasen – og knytter samtidig den planlagte spærring af jernbanen hertil.

Total lukning af veje

Hele baneprojektet vil give udfordringer. Der er planlagt banespærring den 6.-9. februar, samt de 3 nætter før og efter. ”Det kommer til at medføre total lukning af Plantagevej/Trojelsvej i den periode. Der kommer mere information ud om dette, når detailtidsplanen er godkendt”, fortæller Claus.

Trafikken flyttes mod vest

”Trafikafviklingen hænger sammen, så det er svært at åbne svingbanen ved Industrivej, inden vi har udvidelsen med ned til Farupvej,” lyder det fra konsulenten. Planen er, at trafikken flyttes til den vestlige side midt/slutningen af februar for hele strækningen.

Rydning af område

Der er planlagt ekspropriation i uge 8, og først derefter kan arbejdet med rydning m.v. gå i gang på arealerne på den østlige side – ved Skovgrillen og området, hvor vejen skal føres bag om parkeringspladsen.

Konsulent Claus Prien Tobiasen arbejder med udvidelsen af rute 11 (foto: René Jørgensen)

Status på tunnelarbejdet

”De støber det sidste på stitunnelens vestlige side på tirsdag og så er CG Jensen færdig med deres arbejder”, fortæller Claus – og så er der pause her indtil 1. marts ift. spunsning og udførelse af tunnel på den østlige side.

Cykelsti 1 spærres

Inden da skal Barslund have forberedt arealet på østsiden med ledningsomlægning m.v. Det betyder at cykelstien forbi AP Jørgensen bliver spærret i starten af det nye år.

Cykelsti 2 spærres

I slutningen af januar/starten af februar, vil cykelstien på Farupvej ved lyskrydset blive lukket i forbindelse med ombygningen af den sydlige del af lyskrydset. RYK IND RIBE vil informere herom i det nye år.

Julepause

”Mandag den 6. januar startes arbejdet vi op igen,” slutter Claus Prien Tobiasen

Annonce