Tekst og foto: Renè Jørgensen
20. december 2022.

Go´ gamle fru Olsen skal ikke længere synges af Rock Nalle

Go’e gamle fru Olsen, ja hun er helt vild med rock. Se hun gynger og hun svajer. Sangen forstummer. Den kendte hæse stemme der sang den, er her ikke mere. Den 14. december 2022 sov manden der gjorde sangen populær ind efter længere tids sygdom. Roland Lyhr Sørensen, bedre kendt som Rock Nalle er død. 79 år gammel

I Ribe sidder Flemming Christensen, Marsk Music, med minderne om en god samarbejdspartner gennem 25 år.

Et tilfældigt møde til et bikertræf på Fyn bragte de to sammen og blues /roots verdenen blev Nalles fremtid, både på den danske scene, men også på de udenlandske. Ja faktisk verdenen rundt.

Flemming Christensen der har arrangeret mange store koncerter, både med danske og udenlandske kunstnere fik et særligt forhold til Nalle. Et forhold begge nød godt af arbejdsmæssigt.

I et mindeord i Fynske Tidende, skriver Flemming Christensen at Nalle var et åbent og jordnært menneske, der ikke var så meget pjat med. Og netop det, gjorde Nalle unik. En kunstner der ikke var bange for selv at køre tour-bussen, eller tage sin egen madpakke med og nyde den til en Coca Cola, som Rock Nalle foretrak.

Om Rock Nalles død lyder det fra Flemming Christensen, at det var en trist meddelelse at få, men ikke helt uventet. Nalle havde skrantet gennem længere tid.

Samarbejdet blev gennem tiden til udgivelser af hele 9 albums  – bla det populære album “Crossroad” fra 2017

Foto : Nalle & His Crazy Ivans   Henning Kaa og Ivan Sand  – Jelling Festival 2009