Tekst Hasse Jørgensen, foto René Jørgensen, torsdag den 14. september 2023

Efter ophold i såvel den tyske som franske liga, hentede REHH Elvar Ásgeirsson til klubben i sommeren 2022 på en to-årig aftale. Den er forlænget med yderligere 2 år, så den først udløber i 2026. Den 29-årige islandske landsholdsspiller har i første sæson leveret 101 mål og 88 assist.

Det er en tilfreds cheftræner Anders Thomsen, der opsummerer:

– Vi er meget tilfredse med Elvars indsats og dedikation, der matcher vores værdier. Elvar har leveret fint i det år, han har været hos os. Vi tror på, at vi kan bygge videre på hans markante kompetencer i både forsvar og angreb. Aftalen med Elvar passer perfekt ind i vores ønske om fortsat at sikre kontinuitet i truppen.

For Elvar Ásgeirsson handler det både om håndbold, venskaber og familie:

– Jeg er virkelig glad for at skrive under med REHH til 2026. Jeg har en stor tro på vores hold og er sikker på, at vi kan tage flere positive skridt både i denne og de kommende sæsoner. Jeg har fået mange gode venner – holdet står sammen – og står bag hinanden! Jeg og min familie trives også virkeligt godt i Esbjerg – og vi glæder os over, at vi nu kan blive i en årrække.

– Elvar har fået mange henvendelser fra såvel danske som udenlandske ligaklubber. Vi er stolte over, at han har valgt at blive i Ribe-Esbjerg HH de kommende 3 sæsoner. Vi oplever i REHH, at aftalen er en anerkendelse af vores langsigtede projekt og videre udvikling, siger direktør i REHH, Claus E. Madsen.