Project Description

Tekst: Johnny Tauman    Foto: René Jørgensen og Johnny Tauman
22. september 2022

(Anden artikel af tre)

Kamp 3

Ribe-Esbjerg-HH mod Nordsjælland Håndbold
Blue Water DOKKEN – kapacitet: 3579
Tilskuertal 911
Sejr til Ribe-Esbjerg HH på (35-23) – (pause 17-9)

Inden kampen gik i gang lød en enkelt – klar og gennemtrængende – stemme fra fanhjørnet: ”Ribe-Esbjerg”, “Ribe-Esbjerg” – sekunderet af trommer. Men ingen af de mange tilskuere, som lige havde været oppe at stå og klappe under indløbet, gjorde tegn til allerede her at heppe på sit hold.

Fankoordinatoren for Blue Vikings var på plads i Blue Water DOKKEN (Foto: Johnny Tauman)

Hjemmeholdet spillede formidabelt, så da stemmen igen lød fem minutter før slutfløjtet: Op at stå – op at ståååå. Så skete der ingenting, men omkring 30 sekunder før slutfløjtet stod hele hallen og klappede ad holdets præstation. Det var ikke kun en flot holdindsats båret af en skarp målmand – det var faktisk fremragende på nuværende tidspunkt af sæsonen.

Tilbud til tilskuere:

Gratis grill pølser/brød til de første 100 tilskuere.
Mulighed for en snak med spillere på banen efter kampen – gratis øl / vand.
Det samme koncept som i Ribe Fritidscenter

Resultaterne må få flere i hallen

Mon der så kommer over 1200 tilskuere, når Ribe-Esbjerg HH fredag møder Lemvig-Thyborøn Håndbold, som holdet har slået to gange i denne sæson – træningskamp og pokalkamp.

(red. REHH mandskabet har som beskrevet andetsteds på netavisen siden spillet uafgjort med Skanderborg Aarhus Håndbold og står noteret for 5 points efter 4 kampe. Det må gerne ændres til 7 point, inden der venter nogle sværere modstandere).

Torben Andersen fra Team Esbjergs fanklub var til REHHs kamp mod Nordsjælland og fik en god snak med Kim fra Blue Vikings

Navne sidder snart fast

Kamp 4

Team Esbjerg mod København Håndbold
Blue Water DOKKEN – kapacitet 3579
Tilskuertal 1780
Sejr til Team Esbjerg på (31-23) – (pause 13-10)

– Vi har 117 fanklubmedlemmer i hallen i dag, fortalte en glad formand Torben Andersen og fortæller, at kontingentet er 200 kr pr person. Det giver flere fordele – rabatter på trøjer og halstørklæder samt ikke mindst en maksimum pris på 100 kr for deltagelse i udekampe – og det er inkl. fortæring mm.

Publikum fik sikker sejr

Publikum er godt med i kampen – og forstår at sætte ind, når det virkelig brænder på med klappepølser etc. Respekten for holdets verdensstjerner afføder også lidt irritation og mumlen, når de fejler, men ingen tvivl: stående ovationer, når sejren klappes i hus. RYK IND RIBE talte med mange fra Ribe-området, som følger kvindehåndbolden.

Sikkerhedsvagt på opgave

(Foto: Johnny Tauman)

Torben Andersen måtte i aktion som sikkerhedsvagt, da de frivillige med ansvar for indløb havde besvær med en fotograf, som ønskede at lave optagelser fra lav leje og således spærrede for ad gangen for gulvaftørrere. Det fik han løst på en stille og rolig diplomatisk måde.

Sikker sejr – først på sæsonen

(Tredje artikel følger fredag)

Annonce