Project Description

Tekst og foto: Renè Jørgensen
18. oktober 2021.

From us to you

Navnet er kendetegnede for fire unge mennesker, der har gjort Beatles sange til deres. “From Us To You- Beatles Tribute’’ er et band der respektfuldt låner The Beatles største klassikere og dygtigt gengiver sangene. Sange der bringer minder frem.

Autentisk guitarlyd

Det var præcis den oplevelse man fik, når man gæstede Ribe bryghus fredag aften, hvor de fire unge mennesker underholdt et propfyldt bryghus, alt optaget. Lyden var meget autentisk, og når Nathalia Flórez på sang, harmonika, guitar, klaver og mundharpe, Simon Madsen guitarer, Jesper Krause, bas og Mads Kristian Steen Vejrup – Ringo, på trommer gengav de kendte toner, var publikum hensat til en tid, der for langt de fleste, gav minder om en ungdom, hvor der blev eksperimenteret med musikken, langt det meste fra England. Denne weekend tribute to Beatles, sidste lørdag i Tønder med tritbute to Rolling Stones, viser at der er tilslutning til musik med legenderne. Simon Madsen leverede en god gang 60/70 lyd i bedste George Harrison stil på en guitar, der mindede meget om en af dem Harrison spillede på. Så må vi selvfølgelig ikke glemme den legendariske Høffner bas, som Mc McCartney så fortryllende levere den ene klassiker efter den anden på. Høffneren blev denne fredag betjent af en dygtig bassist i Jesper Krauses bedste McCartney-stil.

Bryghuset har stemningen og lyden.

Velvidende at Møller & Skuldbøl gæster bryghuset i november, må man dog slå fast, at bryghuset kunne blive musikstedet i Ribe. Der er 85 pladser, måske kan der være lidt flere stående, hvilket ikke vil gøre oplevelsen dårligere.

God stemning, hurtig servering og friske bemærkninger, gør stedet til et rart sted at komme. Om det er muligt med mere musik i ”huset” vides ikke, men har man oplevet mange af de bands der tager rundt til mindre spillesteder, må ”bryggeren” absolut kunne komme på tale. Seneste der var god autentisk musik i byen, var i Farup Kirke med Johnny Madsen Jam, hvor 65 lyttede på, og dobbelt så mange gik glip af en oplevelse.

Godt gået på Ribe bryghus, og lad os få noget mere musik der.

Stemningen og hyggen var ikke til at tage fejl, der var en fest i gang.

– Bryghuset er et godt sted at komme, fortalte Per Quebec Jensen, der er kendt for hans flotte udskæringer i træ. Mark, Steen og Lars (ejerne af bryghuset red.) fortjener en anerkendelse af deres store arbejde med etableringen her på remissen, sagde Per, der havde skænket de tre flittige ølbryggere et flot ur, naturligvis i træ – udskåret af Per, som hans anerkendelse. Det flotte ur bryder væggen i baren.

 

Annonce