Project Description

Tekst & Foto: Johnny Tauman
7. april 2021

– Vi er kommet lidt tættere på hinanden, lød det fra en af de selvejende kulturinstitutioner, da repræsentanterne havde været til dialogmøde med Kultur & Fritidsudvalget i Byrådssalen tirsdag eftermiddag. De havde drøftet de nye samarbejdsaftaler, som forvaltningen havde udarbejdet.
Udvalgsformand May-Britt Andrea Andersen (K) er glad for den åbne og frie dialog – og siger videre: – Det er rigtig vigtigt, at vi har fået forventningsafstemt vore ideer og tanker. Og netop dialogen, hvor vi møder hinanden – og hvor inddragelse er et af nøglebegreberne, viste sig at fungere på fornemste vis.
Udvalget mødte tre vidt forskellige selvejende kulturinstitutioner, som er en del af den Kulturpolitiske Handleplan: Musikhuset, Ribe VikingeCenter og Streetmekka
– Vi blev beriget både mundtligt og visuelt, – og glæder os allerede nu til at følge op på aftalerne, fortæller May-Britt Andrea Andersen, som sammen med udvalget skal videre i dialogrækken med de øvrige selvejende institutioner.

Christin er ankommet til Esbjerg Rådhus og er klar til at møde udvalget

VikingeCentret til dialogmøde

RYK IND RIBE mødte leder og dramaturg Christin Vestager Clausen fra Ribe VikingeCenter, da hun var på vej til dialogmødet. Hun fortæller her, hvad hun sådan umiddelbart oplevede:
– Det var et godt møde ,og jeg ser det som noget meget positivt at kommunen interesserer sig for os kulturinstitutioner.

Invitation til udvalget

Christin Vestager Clausen siger videre: – Vi har et fælles ønske om, at det skal være en god kommune at leve i – og for at det skal være det, er der brug for gode kulturinstitutioner. Vi har inviteret Kultur & Fritidsudvalget til at komme på besøg senere på året og holde et af deres møder hos os. Og det regner vi med, at de gør.

Leder og dramaturg Christin Vestager Clausen var godt tilfreds med dialogmødet

Annonce