Project Description

Tekst Hasse Jørgensen, onsdag den 7. april

Mange af Ryk Ind Ribes læsere har kontaktet os for at fortælle, at det er umuligt at få tider til vaccination mod Covid 19 i Ribe, og at vaccinationscentret slet ikke kan findes på nettet.

Forklaringen på problemet er, at vaccinationscentret i Ribe er så eftertragtet, at der slet ikke er tider nok til at efterkomme behovet. Og når der ikke er ledige tider, er centret ikke tilgængeligt på nettet. Det forklarer direktør Arne Nikolajsen, der samtidig siger, at der arbejdes på at ændre tingene.

– Det er sådan, at når vi får vacciner, lægger vi tider ud både i Ribe og i Esbjerg, og f.eks. i dag vaccineres der rigtig mange i Ribe. Men det er også sådan, at når der ikke er flere tider ledige, forsvinder stedet fra nettet. Det arbejder vi i øjeblikket på at lave om, så der ligger tider et par måneder frem i tiden, men så der blot står optaget ved tiderne, når de ikke er ledige. På den måde kan man se, at der har været tider, og at stedet er åbent.

– Når vi får vacciner – jeg tror det er om torsdagen – lægger vi straks tider ud både til Esbjerg og til Ribe, så borgerne kan bestille tid.

Så det er altså princippet først til mølle, der gælder?

– Ja, sådan er det, siger Arne Nikolajsen.

Vaccinationscentret i Ribe er indrettet i den ene gymnastiksal i seminarieHuset.

Annonce