Project Description

Tekst og fotos: Renè Jørgensen
21. juni 2021.

Værtens bedste råd er tit en nødvendighed, når festen skal planlægges.

Jernved Kulturhus har fra juni måned fået en ny vært, der skal stå for arrangementerne. Det er Betina Rasmussen, der har en faglig baggrund som tjener. Fremover bliver det hende, der vejleder og giver gode råd til borgere der ønsker at leje i sig ind i kulturhuset.

– I det nye koncept har man mulighed for selv at medbringe sin kok, og hvad der skal bruges til festen, fortæller Betina Rasmussen, der er startet op med et diamantbryllup og en fest for den lokale fodboldklub.

Tidligere var det de to kokke David Roust Hansen og Martin Ole Sørensen, der drev huset, men efter corona-nedlukningen har de valgt at gå nye veje. Nøglerne og telefonen er overdraget til den nye vært, der varsler andre initiativer til festlighederne.

– Til de første fester, jeg har arrangeret, er maden leveret fra Blichers Kro i Tjæreborg, fortæller Betina, der har et godt samarbejde med kroen. Fremover kan bestilleren af festen selv medbringe sin kok, og ellers hjælper jeg gerne med de gode råd.
Den næste weekend er der fri, men ellers er huset booket resten af året.

2022 ser også ganske fin ud, og allerede nu er april og maj siderne i kalenderen fyldte – ikke mindst med konfirmationer.

Husets hjemmeside er under opbygning. Betina Rasmussen kan fortælle, at siden kommer til at indeholde gode ideer til festen. Samtidig kan festen prissættes med afsæt i Betinas faglig baggrund. Det betyder, at man på forhånd kender den samlede pris – fra maden til oprydningen.

Jernved Kulturhus råder over tre sale. Storsalen til 150 gæster, den lille sal kan rumme 40 gæster og endelig glassalen, hvor der er plads til 50 gæster.

Muligheden for en god fest i gode rammer finder man i Jernved Kulturhus.

Annonce