Project Description

Tekst: Renè Jørgensen foto: privat.
30. marts 2023.

Ung kvinde med rødder i Ribe er årets iværksætter i Vejen

Juliane Bech Sørensen, der er opvokset i Ribe og som har alle sine rødder i byen, er indehaver af blandt andet webshoppen Flagstang.dk, er netop blevet udnævnt til Årets Iværksætter i Vejen Kommune.

Juliane Bech Sørensen er en arbejdsom kvinde. I løbet af de sidste par år har hun både startet egen virksomhed, etableret flere webshops og opkøbt Lunderskov-virksomheden Flagstangfabrikken. Og nu er hun også blevet udnævnt til Årets Iværksætter i Vejen Kommune, hvor hendes virksomhed har base.

Bæredygtigt og pæredansk

Der var i alt ni nominerede virksomheder til prisen, og Juliane Bech Sørensen løb med prisen efter en afstemning blandt medlemmerne på Udvikling Vejens årsmøde. Virksomhedens stærke resultater, stabile vækst og ikke mindst hendes fornyede tilgang til markedet gjorde udslaget. Hos Flagstang.dk kan man nemlig med få klik bestille nøjagtigt den flagstang, man ønsker sig – og samtidig have fuldt overblik over, hvor træet til den kommer fra, og om det er bæredygtigt produceret. Faktisk er det meste af træet pæredansk og bliver samtidig forarbejdet på Tiset Savværk, der ligger blot en halv times køretur fra Juliane Bech Sørensens virksomhed.

Giver god energi

– Jeg er helt utroligt glad og beæret over at få sådan et skulderklap. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at det kræver rigtig meget at bygge en virksomhed op fra bunden og få den til at vokse. Selv om vi fra starten har haft en fordel på grund af vores stærke fokus på bæredygtighed, er det stadig et marked, hvor man skal stå tidligt op for at tiltrække kunderne. Så at få sådan en anerkendelse giver god energi til at fortsætte arbejdet, smiler Juliane Bech Sørensen.

Annonce