Project Description

Tekst Hasse Jørgensen, arkivfoto Ryk Ind Ribe, onsdag den 3. august 2022

De mange ukrainske flygtninge, der bor i Ribe-området får nu sammen med lokalbefolkningen chancen for at fejre den ukrainske uafhængighedsdag.

Det sker, når Dansk Flygtninge Hjælps gruppe af frivillige sammen med ukrainerne arrangerer en fest onsdag den 24. august med start klokken 18 i Øster Vedsted forsamlingshus.

Madholdet har sammensat en fantastisk menu bestående af ukrainske retter, så der bliver rig lejlighed til at stifte bekendtskab med det gode ukrainske køkken.

Meningen er, at de enkelte deltagere selv tager drikkevarer med, ligesom det er op til gæsterne selv at medbringe eventuelle taler, sange eller anden form for underholdning.

Af hensyn til maden, er det nødvendigt med tilmelding, og den skal ske senest den 10. august.

Tilmelding kan ske på Facebook-siden Ukrainske Flygtninge i Ribe og Omegn eller evt. på mail Benedikte.Holm@outlook. Dk. Tilmelding er bindende. Arrangørerne gør opmærksom på, at arrangementet primært er for lokalområdet, da der ikke er resurser eller økonomi til at dække et større område. Der har været henvendelse fra andre dele af landet om deltagelse, men det må arrangørerne afvise.

Annonce