Project Description

Tekst Hasse Jørgensen, foto Rene Jørgensen, søndag den 19. maj 2019

Formanden for Tulipanfesten i Ribe, Preben Fog Svendsen, kunne under dette års Tulipanfest fejre sit 25 års jubilæum. Og det blev gjort med maner.

Ikke alene blev årets Tulipanfest en bragende succes, men Preben Fog Svendsen blev også i festteltet hyldet af formanden for Ribe HK, Henrik Clausen.

Han slog fast, at Preben Fog Svendsen har udført et utrætteligt arbejde for Tulipanfesten. Han har været en stærk formand, der har sat sit præg på festlighederne.

– Vi skylder dig en stor tak for en utrættelig indsats, sagde Henrik Clausen, der på vegne af de tre foreninger, der står bag festen, Ribe Håndbold Klub, Ribe Badminton Club og Ribe Fodboldklub, overrakte et gavekort til Preben som han, med Henriks ord, kan nyde, når trætheden efter årets fest har lagt sig.

Preben Fog Svendsen kunne efterfølgende fortælle, at han i sin tid som formand sammenlagt har været med til at dele 14 millioner kroner ud til de tre foreninger. De 14 millioner er det overskud, tulipanfesterne har givet. Men hvor stor en omsætning, der har været i de 25 år, turde Preben slet ikke spå om.

Annonce