Tryghed, Tillid, Kvalitet og Brugervenlighed. Sådan sikrer du dit hjem

/, Nyheder/Tryghed, Tillid, Kvalitet og Brugervenlighed. Sådan sikrer du dit hjem

Annonce

Tryghed, Tillid, Kvalitet og Brugervenlighed. Sådan sikrer du dit hjem 2018-07-12T12:37:01+00:00

Project Description

Tekst og foto: René Jørgensen Copyright
12. juli 2018

Tryghed, Tillid, Kvalitet og Brugervenlighed

Ryk Ind besøg firmaet Hedegaard. in, Sommeren er over os og mange er væk gennem længere tid, og det har fået salget af alarmer til at stige, folk vil føle sig trygge når de ikke er hjemme.

Jesper startede firmaet på Industrivej 2 Ribe, og havde lokaler sammen med RIBEBILSYN og ARJ KONTORCENTER. Firmaet er i årene vokset meget og i dag holder Hedegaard.in til i Saltgade, med syv ansatte. Selv siger Jesper om firmaet:

– Vi skaber trygheden for jer, med dette mener indehaveren og dagligleder Jesper Hedegaard at det altafgørende er at kunden føler sig tryg. Så er det op til ham at finde den perfekte løsning på dette.

Jesper har været i sikkerhedsbranchen i over 10 år og er bekendt med så godt som alt, hvad der rører sig inden for området. Sidste nyt er tanksikring, et produkt Jesper forventer sig meget af.

Hedegaard.in har specialiseret sig i videoovervågning og alarm til både private og erhverv. Vi har desuden samarbejde med en godkendt kontrolcentral med mulighed for vagtudrykning. Så kunden frit kan vælge mellem denne løsning eller om alarmen blot skal ringe op til venner og familie via installeret simkort. Hedegaard.in overtog sidste år Secudan alarm efter Theodor Christiansen i Bramming.

Med Michael Juul Hansens ansættelse i firmaet, er man nu også leveringsdygtig i it-løsninger, lige fra salg og service til opsætning af pc`er.

Skulle du gå rundt og føle dig utryg på den ene eller den anden måde, er du altid velkommen til at kontakte os for gratis og uforpligtende sikringstjek. Vi kan desuden hjælpe dig eller din virksomhed med store besparelser på telefoni. Skulle dette have din interesse kan du ligeledes kontakte os for en gennemgang af nuværende aftaler og et forslag til en fremtidig løsning, siger Jesper Hedegaard.

 

Annonce