Trafikkens udfordringer set fra luften – en almindelig hverdag kl. 13:55

/, Nyheder/Trafikkens udfordringer set fra luften – en almindelig hverdag kl. 13:55

Annonce

Trafikkens udfordringer set fra luften – en almindelig hverdag kl. 13:55 2019-03-25T18:18:19+00:00

Project Description

Tekst: Johnny Tauman     Foto: Ove Detlevsen
25. marts 2019

I begyndelsen af april påbegynder Barslund A/S forberedelserne til udvidelsen af Plantagevej til fire-spor – samt at skabe en tunnel for fodgængere / cyklister fra Farupvej under hovedvejen til arealet lige nord for A.P. Jørgensen. Efteråret og vinteren viste sig fra deres bedste sider og skabte ikke muligheder for bygherren til at vurdere, hvad bagvand kan betyde med hensyn til oversvømmelser af engene. Heldigvis fik vi syn for sagen for godt en uge siden. og vandmasser ligger stadig tæt på det sted, hvor den nye tunnel skal bygges.
Mange frygter, at der vil komme pres på vejnettet, mens der bygges på Trojelsvej og Plantagevej – og flere vil måske bruge Nørremarksvej som genvej, men her kommer der også udfordringer med rundkørslen ved Obbekjærvej.

Rundkørslen på Obbekjærvej hører til den “pressede” type

Da dronefotografen var i luften – på en ganske almindelig hverdag kl, 13:55 – så var der kun ganske få biler på “den trafikerede hovedvej.” Så hvis man som bilist har mulighed for at omlægge sit trafikmønster, så skal det hele jo nok lykkes til alles tilfredshed – altså, hvis man ikke trodser vejskilte og foretager venstresving, hvor det er forbudt. Næsten hver dag klapper fælden i krydset Trojelsvej / Industrivej.

Annonce