The winner takes it all….

Hjem/The winner takes it all….

Annonce

Project Description

Tekst og fotos Hasse Jørgensen. Onsdag den 10. juli

The winner takes it all…
Den Abba-sang passede i den grad på situationen denne onsdag middag, hvor der var det endelige opgør i den australske rugby-turnering, The Origen.
To mænd bosiddende i Australien havde – som tidligere beskrevet – meldt deres ankomst til Stenbohus for at følge finalen i The Origen mellem QLD Maroone og NSW Blues, og som gammel sportsjournalist var det en fonøjelse at overvære en sportskamp sammen med to så dedikerede fans af hver deres hold.
Mick er erklæret tilhænger af QLD Maroone, mens Finn er lige så erklæret tilhænger af NSW Blues, og man må nok sige, at der kom nogle saftige kommentarer under den i øvrigt meget spændende kamp. Kommentarer, jeg skal undlade at belaste læserne med.
Mick er ven med den ene indehaver af Stenbohus, Niels Toft, mens Finn var på besøg hos familie i Ribe. Og Mick’s betingelse for at besøge Ribe var, at Niels Toft kunne vise The Origen på storskærm. Da Finn hørte, at det kunne lade sig gøre, meldte han også sin ankomst.
Indrømmet, jeg kender ikke meget til australsk rugby, men efterhånden som jeg fik reglerne forklaret, og kampen skred frem, blev det særdeles underholdende. Der er tale om en kontaktsport, hvor dansk fodbold og håndbold i den sammenhlæng godt kan gå hen og lægge sig, og kampen blev særdeles spændende med en sejr til NSW Blues på 26-20, hvor de sidste point og sejren blev hentet i kampens døende minut.
80.000 overværede finale på stadion i Sidny. Så mange var vi ikke denne onsdag middag på Stenbohus, men de, der var der, fik en oplevelse ud over de sædvanlige ved at iagttage de dedikerede fans og deres reaktioner.

Niels Toft, Finn og Mick under optakten til kampen

Da den første skuffelse havde lagt sig, kunne Mick (t.v.) igen finde smilet frem.

Annonce