Project Description

Tekst og foto: Renè Jørgensen
13. juli 2020.

The Swinging Sisters bød på to minikoncerter i Ribes gader.

– Tak til skønne Esbjerg Kommune, der har givet pengene til disse koncerter, lød det fra Signe Juhl, efter to vellykkede pop-up koncerter i Ribe i dag, hvor ikke kun de lokale, men også de mange turister i solskinnet kunne nyde musikken fra The Swinging Sisters.

– Andet set er nu klar, sagde Signe Juhl. Vi startede ved Kannikegården og nu er vi på Skibbroen og vi vil underholde med musik fra 1920 -30 og 40`erne. Hvis I ikke er i familie, så hold lige lidt afstand. Vi er i familie – vi er The Swinging Sisters og så startede en halv times god musik. Det fik tilhørerne til både at nynne med og klappe i takt. Et af numrene var Kim Larsens Jutlandia, i en swing udgave, og den var kendt blandt publikum.

Signe Juhl kunne ved afslutningen af koncerten fortælle, at The Swinging Sisters vender tilbage til Ribe i august. Derefter gik turen til Esbjerg, hvor der ventede to mini koncerter af de dygtige musikere.

The Swinging Sister består af Signe Juhl, Inger Juhl, Janne H. Terkildsen – tre dygtige sangere og musikkerne er Casper Mikkelsen, trommer mm., Niels Kvist, bas og Bo Møller på guitar.

Pop – up koncerter

På grund af myndighedernes forbud mod større forsamlinger til og med august 2020 har Esbjerg Kommune desværre været nødt til at aflyse årets Sommerunderholdning, som skulle have bestået af 21 koncerter for børn og voksne i Esbjerg, Ribe og Bramming. Derfor vil den midlertidige Sommerlivspulje i juni, juli og august 2020 finansiere fx virtuelle events, pop-up arrangementer og drive in oplevelser.

Fra venstre: Signe Juhl, Inger Juhl og Janne H. Terkildsen

Annonce