Project Description

Tekst Hasse Jørgensen, foto DRAKOMIR, fredag den 20. september

På det netop afholdte årsmøde og efterfølgende bestyrelsesmøde blev det besluttet, at alle medlemmer af DRAKOMIR får gratis adgang til alle forestillinger. Det gælder også teatrets støttemedlemmer. Samtidig blev kontingentet fastsat til 300 kr for aktive og 150 kr for støtte medlemmer for en hel sæson.

Formanden Helle Hauger fortalte derudover om en meget travl teatersæson med 2 børnehold, et ungt hold, alle voksne involveret i PINTERS SAMLEDE SKETCHES, gæstespil fra Roskilde med ungdomsteater, samarbejde med Taarnborg om Selma Lagerlöf foredrag, 3 af teatrets kvindelige medlemmer optrådte ved et 8. marts arrangementet i Esbjerg og teatret har også deltaget i Landsteaterfestivalen i Hvidovre i maj.

Herudover har Teatret DRAKOMIR haft stor opmærksomhed hos forskellige fonde og lignende. Therkel Jørgensens Legat har doneret 5.000 kr til monologer om Jacob A. Riis og Maren Splids – et projekt som Velux60+ fonden har betænkt med 70.000 kr til hjælp til diverse udstyr. Herudover overrakte Odd Fellowlogen i Ribe et legat på 6.000 kr til støtte for børnearbejdet.

Den kommende sæson bliver også travl. To børnehold og et ungt hold er i gang, – alle tre er fyldt op og princippet om to voksne ledere på de hold efterleves også i kommende sæson. De voksne har repremiere på PINTERS SAMLEDE SKETCHES, der også skal gæstespille i Gørding og Gråsten. Arbejdet er begyndt på en monolog om Jacob A. Riis og en gruppe skal i gang med en forestilling til Folkemødet i Maj, hvor Genforeningen fejrer 100 års jubilæum.

Annonce