Et fantastisk show før kampstart

Tekst & Foto: Johnny Tauman    Foto & Video fra Budapest: Torben Andersen
1. juni 2024

Team Esbjerg må efter lørdagens moralske finale mod Giør spille om bronzemedaljerne i morgen. Team Esbjerg tabte efter en spændende afslutning, hvor holdet havde flere muligheder for at udligne, hvilket ville have givet en forlængelse af kampen. Næste samtidig med slutfløjtede havde Sandra Toft i Giør målet en fantastisk redning, da Sanne SOlberg havde muligheden for at udligne.

Team Esbjergs cheftræner Jesper Jensen måtte bruge hele værktøjskassen, da sit hold var bagud med både (12-17) og (12-18) efter 39 minutters spilletid. Ved pausen var Team Esbjerg overraskende bagud med (13-9) – selvom holdet da havde haft et glimrende start med føring på (5-3).

Torben Andersen har sendt dette foto taget umiddelbart efter kampstart

Stemningsvideo

Torben overtog denne video og sendte til RYK IND RIBE!

ooOoo

Bronzemedaljerne blev i Skjern

Da Ribe-Esbjerg HH lørdag spillede sin tredje kamp i bronzeserien, kunne holdet ikke finde samme niveau, som da holdet overraskede ved at besejre Skjern Hånbold i den første kamp med (31-35). Det blev et nederlag på (39-31) efter en pausestilling på (19-15). Ribe-Esbjerg HH havde kontrol det første kvarter i første halvleg, hvor holdet endog var foran med tre mål (7-10), men på godt fire minutter udlignede Skjern Håndbold (10-10). Marcus Dahlin udlignede til (11-11) – og det var sidste gang i kampen, at REHH havde kontakt.