Project Description

Tekst og foto: Renè Jørgensen
13. oktober 2021.

Tasker og sko er skiftet ud med malerier

Tager man en tur gennem gågaden, og ser på vinduer, så vil man se at Nederdammen 24, hvor Sara Sko & Tasker havde til huse, har fået flotte malerier i vinduerne, og der ikke længere er tomme vinduer, men derimod flotte malerier, som med til at skabe ”liv i gaden”.

Det er de 15 flittige Ribe Amatørmalere, der har fået en aftale med ejeren af bygningen frem til årsskiftet. Foreningen tæller 15 medlemmer, der en gang om ugen maler sammen på SeminarieHuset fra september til slutningen af maj. Det kreative miljø der er skabt, opmuntre de dygtige malere til at give hinanden konstruktiv kritik, og derved skabe gode resultater. Foreningens medlemmer er gode til selv at tage fotos som bruges i arbejdet med akryl på lærred. I efteråret og vintermånederne kan foreningen en gang i mellem hente inspiration fra en udefra kommende kunstner, der kommer og underviser.

Ribe Amatørmalere er:

Erik Svendsen, Bente Westergaard, Dorthe Rahbek, Frank Grøn, Ingrid Lindberg Madsen, Kamma Marthinsen, Lene Larsen, Lillian Laursen, Niels Wulff Ljungberg, Susanne Ljungberg, Suzanne Andresen, Kristianne Lund Petersen, Rebekka Berglund, Gurli Andresen og Eva C. M. Kristensen

Annonce