Tekst Hasse Jørgensen, foto privat, torsdag den 8. februar 2024

Ribe Ju-Jutsu har haft en travl weekend for den succesrige Ribe-klub.

Dels stillede klubben med 15 kæmpere til Danmarksmesterskaberne, der blev afholdt på Frederiksberg, og så havde klubben 3 kæmpere til start ved Genoa Open i Italien.

Ved det internationale stævne i Italien, som var pointgivende til verdensranglisten, kæmpede EM-sølvvinderen Jeppe Tellund sig frem til finalen. Gennem hele dagen havde Jeppe kæmpet meget overbevisende og vandt også finalen og dermed guld.

I U21 stillede klubben med Gustav Bøge og Victor Tobiasen. Begge er i rigtig positiv udvikling og meget seriøse omkring deres sport. Gustav kæmpede sig frem til en bronze-medalje og Victor, som lige er rykket fra U18 til U21, vandt Sølv.

Ved Danmarksmesterskaber havde klubben kæmpere helt fra U10 til Master, som er kæmpere over 30 år. Klubben opnåede 7 Danmarksmesterskaber samt 6 sølvmedaljer og 3 bronzemedaljer. Desuden vandt kæmperne fra Ribe 3 ud af 4 Fighter-Pokaler.

Blandt de mere suveræne kæmpere var brødrene Eduard og Sebastian Pricope. Eduard vandt i U12 sin egen og vægtklassen over, og lillebror Sebastian vandt i U10 ligeledes to vægtklasser og fik desuden tildelt en Fighter-Pokal.

En anden meget rutineret kæmper Jacob Lund, som vandt bronze ved EM i vægtklassen -69 kilo, måtte dog nøjes med sølv. Det var dog ikke fordi han kæmpede dårligt, men han var blevet rykket hele to vægtklasser op til -85 kilo og det var lige i overkanten. Til gengæld fik han også tildelt en Fighterpokal.

En anden talentfuld kæmper, som har vist en rigtig positiv udvikling, Emil Jensen,  vandt guld i U16. Emil’s lillesøster Sara var den sidste, som fik en Fighter-pokal ud over en bronze-medalje i U12.

En meget succesrig weekend for Ribe Ju-Jutsu

Gustav fik bronze