Stemmler flytter til V. Støckens Plads

Hjem/Stemmler flytter til V. Støckens Plads

Annonce

Project Description

Tekst og fotos Hasse Jørgensen. Torsdag den 10. jan.

En af Ribes spændende forretninger holder flyttedag.

Stemmler flytter fra hjørnet af Dagmarsgade og Sortebrødregade til V. Støckens Plads i de lokaler, hvor der tidligere var genbrugsforretning.

Hvornår flytningen sker præcist, er endnu ikke afgjort, men det bliver i april.

Forretningen indehaves af tekstildesigner Laila Stemmler Hansen, og hun fortæller, at lokalerne på V. Støckens Plads i øjeblikket bliver sat i stand, og når det er færdigt, skal Laila Stemmler Hansen have inventar ind og måske have lavet noget specielt inventar.

– Så jeg regner med at åbne til april sådan plus minus, fortæller Laila Stemmler Hansen.

Om årsagen til flytningen siger Laila Stemmler Hansen, at der er tre hovedårsager.

– Jeg får mere plads, og det betyder, at jeg kan samle mit værksted et sted. I øjeblikket har jeg noget værksted ved den nuværende butik, og resten hjemme. Det er upraktisk, for når jeg er det ene sted, mangler jeg noget, der er det andet sted. Og ofte må jeg arbejde om aftenen, og det er jeg ved at være for gammel til.

– Desuden får jeg mere plads til det galleri, jeg har i forbindelse med forretningen, hvor jeg kan præsentere nogle meget flotte ting og mine egne unika bedre, og endelig får jeg mere plads i selve forretningen.

Ved siden af at have forretningen, arbejder Laila Stemmler Hansen også som designer og kunstner, og hun arbejder bl.a. en del i læder.

– Og i den nye forretning kan jeg udstille mine unika i læder i vinduet, for forretningen ligger i skygge. Det gør den nuværende ikke, fortæller Laila Stemmler Hansen.

Forretningen Stemmler er kendt for sine mange spændende ting i brugskunst suppleret med unika.

 

Annonce