Project Description

Tekst & Foto: Johnny Tauman
1. juni 2020

Inden for de næste uger ændrer Plantagevej og Troelsvej fuldstændig udtryk. Det sker, når den 55o meter lang støjvæg monteres på de betonfundamenter, der opsættes for tiden.

De mange beboere langs Plantagevej og Stærevej vil have midlertidig parkering på et område ved Skovgrillen, indtil den private lokalvej inklusiv dobbeltrettet cykelsti er færdig og nyasfalteret,

 

Skovgrillen er ved at gøre “sommerklar” – og har fået borde og parasoller på plads. Da RYK IND RIBE var forbi, blev der arbejdet med gravko og andre traktorer lige i nærheden. Støjen var høj suppleret af den tunge trafik,  men det bliver snart bedre. Der vil dog i resten af 2020 være opgaver – og ikke mindst når bommene over jernbanen skal udskiftes hen på efteråret.

Beboere på Stærevej og Plantagevej vil i en periode skulle parkere bag ved Skovgrillen

Tunnelbyggeriet

(Privat fotoserie)

Mens pinsesolen dansede, hærdede betonen omkring tunnelbyggeriet. Det ser faktisk rigtig godt ud – og det bliver til stor gavn for borgerene fra Jernkærvej, Lundgårdsvej, Faup mm. Som det fremgår, så er tunnellen dateret til 2019 – tidspunktet, hvor det første spadestik blev taget. På pladsen i nærheden står en “underlig” beholder, som ikke stammer fra NASA eller andet runfartsprogram. – Det er såmen bare septik, lyder den smilende bemærkning fra konsulent Claus Prien Tobiasen. Den har været anvendt af CG Jensen ved skurvogn / byggeplads ved tunnelen – og nu er de ved at rigge af.

Vejdirektoratets illustration af cykelstier sammenfletning

 

Annonce