Stafet for Livet Ribe har fået flot Pava-maleri, der sælges på auktion

Hjem/Stafet for Livet Ribe har fået flot Pava-maleri, der sælges på auktion

Project Description

Tekst Hasse Jørgensen, foto Stafet For Livet. Mandag den 19. august

Den lokale afdeling af Stafet For Livet har lavet noget af et scoop.

Den tidligere Ripenser Poul Pava har doneret et af sine malerier til Stafet For Livet Ribe, og Poul Pava er i dag en anerkendt kunstner, der har stor succes ikke alene i Danmark men også i udlandet – ikke mindst i Tyskland. Maleriet sættes på auktion på Facebook.

Poul Pavas maleri til Stafet For Live Ribe er tro mod hans helt eget kunstneriske univers, hvor hans karakteristiske streg og hans fine naive og spontane stil er blevet hans særkende.

Tovholder for sponsorgruppen, Klaus JBW Sandfeld, er meget taknemmelig over donationen fra Poul Pava: – – Kig forbi vores Facebookside og se det flotte maleri – og kom med et bud! Vi håber på rigtigt mange bud – enhver krone tæller i vores indsamling til kræftsagen.

– Vurderingsprisen er kr. 10.000, og maleriet måler 100×100 cm. Buddene starter ved kr. 3.000 og skrives i kommentarfeltet på Facebook. Sidste frist for at afgive bud er fredag den 13. september 2019, kl. 12, fortæller Klaus JBW Sandfeld.

Under mottoet “En dag, en nat, en fælles kamp” løber Stafet For Livet af stablen i Ribe for den 14.-15. september 2019. Stafet For Livet er Kræftens Bekæmpelses 24 timers holdaktivitet, som gennem oplysning, aktiviteter og underholdning sætter fokus på kræft og indsamler penge til kræftsagen.

Se maleriet på Facebook.com/StafetForLivetRibe eller læs mere om Stafet For Livet Ribe på Stafetforlivet.dk/ribe.

Annonce