Project Description

Tekst og foto Hasse Jørgensen, tirsdag den 14. maj 2019

Når Stafet for Livet gennemføres i Ribe den 14. og 15. september, bliver det ikke som de tidligere år med udgangspunkt på Hovedengen.

Hovedengen er ikke det ideelle sted på grund af blød og ujævn bund. Derfor bliver Stafet for Livet i år flyttet til Vittenbergskolens Sportsplads, hvor forholdene vurderes til at være langt bedre.

Forberedelserne til årets Stafet for Livet er i fuld gang. Styregruppen er på plads, og i øjeblikket gælder det tilmeldinger til arrangementet og om at finde sponsorer. Som bekendt gælder det om at samle så mange penge som muligt ind til bekæmpelse af og forskning i kræft.

Arrangementet går ud på, at hold går eller løber på en rute i et døgn på den måde, at der altid er en af holdets deltagere på ”banen”. Arrangementet åbnes af Fighterne, der alle er nuværende eller tidligere kræftpatienter, og ud over det bydes der på en masse forskellig underholdning på selve dagen.

Et af de mere højtidelige og bevægende ceremonier er lysfesten, hvor der – når mørket falder på – tændes lys i masser af papirposer, hvoraf der på mange ere skrevet eller tegnet hilsner til tidligere og nuværende kræftpatienter.

Nu kan læse meget mere om arrangementet på www.stafetforlivet.dk/ribe

Annonce