Tekst Hasse Jørgensen, billedcollage privat, torsdag den 25. maj 2023

Det er en kendt sag, at Ribe har fået et nyt kulturhus og spillested i Spillestedet Termansens i Sønderportsgade. Her er der hidtil afviklet mange flotte koncerter, ligesom repertoiret er udvidet med bl.a. stand up med mere.

I en mail til en række interesseorganisationer inviterer bestyrelsen for Spillestedet Termansens nu interesserede til at komme med flere ideer til, hvad huset kan bruges til.

I mailen hedder det: På spillestedet Termansens vil vi gerne åbne dørene for foreninger og andre potentielle brugere, der kunne tænke sig at bruge de hyggelige lokaler. Vi inviterer derfor til åbent hus og visionsmøde for interesserede brugere tirsdag den 13. juni kl. 19.30

Foreningen Termansens holder et kort oplæg om huset og de nuværende aktiviteter, samt

fortæller lidt om fremtidsplaner: Koncerter, restaurering af huset, kunstnerrefugium, arrangementer, events mv. Herefter gives ordet frit – vi vil meget gerne høre jeres ideer! Foreningen Termansens vil være vært ved en kop kaffe og kage – derfor er tilmelding nødvendig: Send en mail til termansensribe@gmail.com senest mandag den 12. juni og sig, hvor mange I kommer.